~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τη δέσμευση για κατάργηση του αγγελιοσήμου από 1/1/2016 φαίνεται πως έχει αναλάβει έναντι των εταίρων-δανειστών η ελληνική κυβέρνηση.

Αγγελιόσημο: Τέλος από το 2016;
Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τη δέσμευση για κατάργηση του αγγελιοσήμου από 1/1/2016 φαίνεται πως έχει αναλάβει έναντι των εταίρων-δανειστών η ελληνική κυβέρνηση.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από όσα αναφέρονται σε έγγραφο της Κομισιόν που αφορά τις δράσεις της Ελλάδας αναφορικά με την πρώτη λίστα προαπαιτούμενων του Οκτωβρίου και των όρων προσαρμογής στον οικονομικό τομέα. 
Αναλυτικότερα, στο 25ο προαπαιτούμενο της πρώτης λίστας, το οποίο είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και προβλέπει την ενοποίηση όλων των επικουρικών ταμείων στο ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης), επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για κατάργηση τoυ αγγελιοσήμου. 
Στο έγγραφο γίνεται αναφορά σε memo, με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται για«την υιοθέτηση νομοθεσίας που θα καταργεί τους φόρους υπέρ τρίτων (nuisance charges) για τους δημοσιογράφους, με εφαρμογή από 1η Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο της ευρύτερης μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού, που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες και θα επικαλείται δικαστικές αποφάσεις για παλαιότερες ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις και θα πορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη αναθεώρηση εισφορών και οφελών και για αυτήν την ομάδα εισφερόντων».

από το:  advertising

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου