~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Έφυγε από την ζωή ο καλός συνάδελφος Γιάννης Καμήλαλης, στη Θεσσαλονίκη

Αντίο Γιάννη

 *

Έφυγε την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου σε ηλικία μόλις 60 ετών, μετά από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο, ο καλός συνάδελφος Γιάννης Καμήλαλης, στη Θεσσαλονίκη.
Γεννημένος στις Σέρρες το 1956, ο Γιάννης Καμήλαλης εργάστηκε για περίπου δύο δεκαετίες στο ανταποκριτικό γραφείο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στη Θεσσαλονίκη, συνδέοντας στενά την υπογραφή του με την ταυτότητα του φύλλου στη Βόρεια Ελλάδα.
Εργάστηκε επίσης στον ραδιοφωνικό σταθμό Μακεδονίας της ΕΡΤ3 και σε ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς. Το τελευταίο μεγάλο κεφάλαιο της μακράς δημοσιογραφικής διαδρομής του γράφτηκε στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος», στην οποία εργάστηκε από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της.
Σε ανακοίνωσής της η ΕΣΗΕΜΘ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η δημοσιογραφική οικογένεια της Βόρειας Ελλάδας συλλυπείται τους οικείους του άξιου μέλους της, που υπηρέτησε με αφοσίωση και σθένος την Ενημέρωση».
Η κηδεία του Γιάννη Καμήλαλη έγινε την  Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, στις 16.30, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στα Κοιμητήρια (Θέρμη).

____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου