~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Αδυναμία έκδοσης για τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

dol.jpg

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι για έξι μήνες, εξάντλησαν 
κάθε όριο αντοχής | EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Στη συνέλευση της Τρίτης που έκαναν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ, αποφάσισαν να βγάλουν την Τετάρτη το τελευταίο φύλλο των ΝΕΩΝ δηλώνοντας ταυτόχρονα την αδυναμία τους να συνεχίσουν την έκδοση. Το ίδιο ισχύει και για το ΒΗΜΑ της Κυριακής. 
Ήδη τα sites του Συγκροτήματος εμφανίζουν τις πρώτες «αρρυθμίες» ενώ οι περισσότεροι παραγωγοί στο Βήμα 99.5 αποχαιρέτησαν τους ακροατές τους. 
Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι για έξι μήνες, εξάντλησαν κάθε όριο αντοχής για να συνεχίσουν. Άλλωστε η απόφαση του δικαστηρίου απέκλεισε οποιαδήποτε πιθανότητα καταβολής μισθού για το επόμενο διάστημα. 
Εκτός απροόπτου λοιπόν θα σημειώνουν πως το αυριανό των ΝΕΩΝ θα αποτελεί τοτελευταίο φύλλο της εφημερίδας. Ισως να είναι κι ένας μοχλός πίεσης μήπως και βρεθεί κάποια λύση έστω και την ύστατη στιγμή.
Ελπίδες δεν υπάρχουν και πολλές είναι η αλήθεια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου