~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Έφυγε σε ηλικία 47 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ

Ο εκλιπών ήταν πολιτικός συντάκτης σε εφημερίδες και ιστοσελίδες


Έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 47 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας.
Ο εκλιπών υπηρέτησε το επάγγελμα ως πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες Έθνος και Δημοκρατία, καθώς και σε ιστοσελίδες. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και την κόρη του Ζωή. Η κηδεία του Νίκου Τσίτσα θα γίνει την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 15:00 στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι. Την θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του δημοσιογράφου εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης, που τον διέκρινε η εργατικότητα και η αγάπη για το επάγγελμα του και είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στη δημοσιογραφία. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του».
Η ΝΔ σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη, αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος. Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».
Το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο Νίκος Τσίτσας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με πάθος, ήθος και αφοσίωση. Ήταν ακούραστος, εργατικός, μαχητικός, αποκαλυπτικός. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο καλό ρεπορτάζ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια».


_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου