~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Απαγχονίστηκε 42χρονος επιχειρηματίας λόγω χρεών
Ήταν γνωστός στη Θεσσαλονίκη καθώς διατηρούσε κατάστημα στην οδό Δημητρίου Γούναρη, κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου, όπου συχνάζουν φοιτητές και νεαρόκοσμος.
Θηλιά στον λαιμό έγιναν τα χρέη για άλλον έναν επιχειρηματία που αυτοκτόνησε, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά. Στα 42 του, βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην οδό Εγνατία.
Ο επιχειρηματίας ήταν γνωστός στη Θεσσαλονίκη καθώς διατηρούσε κατάστημα στην οδό Δημητρίου Γούναρη, κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου, όπου συχνάζουν φοιτητές και νεαρόκοσμος. Αυτοί κυρίως αποτελούσαν και την πελατεία του, καθώς το μαγαζί που διατηρούσε έφτιαχνε στάμπες για ρούχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε στα ρούχα του ούτε σε κάποιο σημείο του σπιτιού του βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας, όμως άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος ανέφεραν ότι εδώ και καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ν.Φ.
________________
efsyn.gr
 25/07/13 - ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου