~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Με το ζόρι στον ψυχίατρο οδήγησε η αστυνομία την Χρυσούλα από την Πάτρα!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Καταστάσεις που θύμισαν σταλινική περίοδο, όπου οι διαμαρτυρόμενοι και οι διαφωνούντες οδηγούνταν με συνοπτικές διαδικασίες στους ψυχιάτρους, βίωσε πριν λίγο η Χρυσούλα Μέρμελα, από την Πάτρα.
Σήμερα περίπου 12.30 το μεσημερι η Χρυσούλα δούλευε για να βγάλει τα προς το ζην στην καντίνα της, στα διόδια της Πάτρας.
Ένα περιπολικό σταμάτησε με 2 αστυνομικούς και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα.
Η Χρυσούλα τους ρώτησε τον λόγο και αυτοί , ψευδόμενοι της είπαν ότι χρειάζεται να δώσει μια συμπληρωματική κατάθεση.
Η Χρυσούλα, καλόπιστα, μπήκε στο περιπολικό όπου διαπίστωσε ότι οι πίσω πόρτες ήταν κλειδωμένες και δεν άνοιγαν από μέσα.
Όταν έφθασε στο Α΄ΑΤ Πάτρας το σκηνικό άλλαξε.
Την ενημέρωσαν ότι είχαν εισαγγελική παραγγελία για την μεταφορά της στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.
Αμέσως η Χρυσούλα ενημέρωσε το Κίνημα Δεν Πληρώνω, μέσω του δικηγόρου μας Χρήστου Λιαρομμάτη καθώς φυσικά και τους οικείους της .
Ειδοποιήθηκαν επίσης οι τοπικοί συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω Πάτρας καθώς και μέλη της Λαϊκής συνέλευσης της Άνω Πόλης της Πάτρας.
Όλοι σε ετοιμότητα για να σταθούμε για μια ακόμη φορά στο πλευρό της Χρυσούλας και της οικογένειας της.
Η Χρυσούλα εξετάστηκε από τον διευθυντή της Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου του Ρίου, ο οποίος διαπίστωσε ότι η Χρυσούλα "έχει σώας τας φρένας" και είναι απλά αγανακτισμένη με την κρατική αναλγησία που της έχει κάνει τον βίο αβίωτο.
Μετά από την ιατρική εξέταση η Χρυσούλα επέστρεψε στο σπίτι της.
Παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απόπειρα του κράτους και των υπηρεσιών του απέναντι στην Χρυσούλα και σε κάθε μιά από τις δεκάδες χιλιάδες χρυσούλες που υπάρχουν στην χώρα μας.
Να σημειωθεί ότι το θέμα της Χρυσούλας έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις (δείτε ΕΔΩ)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ- Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου