~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Θα εξετάσει το ΕΣΡ τις καταγγελίες για τα προπαγανδιστικά δελτία ειδήσεων προ των εκλογών




Τις καταγγελίες περί εκβιαστικών διλημμάτων «που τέθηκαν στους πολίτες, παραμονή των εκλογών, από ορισμένα ΜΜΕ» θα εξετάσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, όπως είπε ο πρόεδρός Ιωάννης Λασκαρίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Υπενθυμίζεται πως η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για λυπηρό φαινόμενο της συνειδητής επιλογής ορισμένων Μέσων και μεμονωμένων δημοσιογράφων να θέτουν έως και την ύστατη ώρα πριν την λαϊκή ετυμηγορία εκβιαστικά διλήμματα στους πολίτες με βάση εξόφθαλμα αστήρικτες πληροφορίες και εκτιμήσεις.

Η Ένωση ζητούσε από το ΕΣΡ να ασκήσει τις εξουσίες του, ελέγχοντας τα εμπλεκόμενα ΜΜΕ. Ανάλογη ανακοίνωση είχε εκδώσει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.


Διαβάστε σχετικό θέμα για τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου