~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Ο δήμαρχος απειλείται από το lifestyle και την Αριστερά

 Εφημερίδα των Συντακτών 



ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Ο δήμαρχος απειλείται από το lifestyle και την Αριστερά



Εναν δήμαρχο που διατηρεί τον θώκο εδώ και 16 χρόνια, αλλά θα δυσκολευτεί να επανεκλεγεί, κόντρα σε μια δυναμική υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και το… lifestyle, συναντάμε στον Μαραθώνα. Ο δήμαρχος, Ιορδάνης Λουίζος, κατεβαίνει ως ανεξάρτητος. Προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και θα διεκδικήσει την πέμπτη θητεία του, έπειτα από τρεις ως δήμαρχος Νέας Μάκρης και μία στον ενιαίο καλλικρατικό δήμο.
Ιδιαίτερα προβεβλημένη είναι η υποψηφιότητα του τηλεοπτικού Ηλία Ψινάκη, που φέρεται να έχει τη στήριξη στελεχών τα οποία προέρχονται τόσο από τον χώρο της Ν.Δ., όσο και του ΠΑΣΟΚ.


Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ο Φώτης Δεληβοριάς. Ηγείται ενός συνδυασμού με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες. «Είμαστε μια ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική κίνηση με ανθρώπους από διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές, ήρθαμε μαζί γιατί έχουμε κοινή αντίληψη για τα προβλήματα της περιοχής.
»Εχουμε πολύ καλές βάσεις σε όλες τις περιοχές του δήμου με εξαιρετικά στελέχη και η αποδοχή μας αυξάνεται συνεχώς», λέει στην «Εφ.Συν».
Ανεξάρτητη υποψηφιότητα αποτελεί αυτή του δικηγόρου, Νίκου Χατζηγιάννη, ενώ το ΚΚΕ στηρίζει τον Νίκο Στεφανίδη.



*Δημοσίευμα από την "Εφημερίδα των Συντακτών"
http://www.efsyn.gr/?p=195987

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου