~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Και η ΕΣΗΕΑ "αδειάζει" τον Αργύρη Ντινόπουλο

  ΤΥΠΟΣ  


Ενώ εδώ και τρεις μέρες προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ψελλίζοντας δικαιολογίες του είδους «δεν ήταν δική μου η υπογραφή», από χθες τον «αδειάζει» και η ΕΣΗΕΑ, η ένωση των δημοσιογράφων. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι το επίμαχο διάστημα που δεχόταν δωρεάν τις υπηρεσίες του ταμείου των δημοσιογράφων ΕΔΟΕΑΠ, ο δημοσιογράφος - υπουργός Εσωτερικών ετύγχανε ασφαλισμένος και στο Ταμείο Νομικών.

         Photo Copyright - eurokinissi

Η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι πρέπει να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλιστη των συμφερόντων του Οργανισμού, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Ντινόπουλος έκανε χρήση των υπηρεσιών του κλάδου ασθενείας του ΕΔΟΕΑΠ επί έξι συναπτά έτη χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ, την ώρα που εκατοντάδες δημοσιογράφοι παραμένουν άνεργοι, ανασφάλιστοι και αδυνατούν να καταβάλουν εισφορές προαιρετικής ασφάλισης.
«Είμαστε βέβαιοι ότι οι συνάδελφοί μας που υποφέρουν από τις συνέπειες της τρομακτικής κρίσης στον κλάδο απαιτούν πλήρη διαφάνεια σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα» σημειώνει η ΕΣΗΕΑ και υπογραμμίζει ότι το φαινόμενο προβεβλημένων στελεχών της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, που επιχειρούν να διαφύγουν των υποχρεώσεών τους, πρέπει να αντιμετωπιστεί στη ρίζα του. «Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εκείνους που ανερυθρίαστα και χωρίς κανένα δισταγμό επιβάλλουν στην κοινωνία πρωτοφανούς σκληρότητας μέτρα οδηγώντας στο περιθώριο και την εξαθλίωση εκατομμύρια πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου