~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...................... Διαδικτυακή περιοδική έκδοση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης * ..με ειδήσεις * άρθρα * ...υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογιάννης

Περί οράματος για το κοινό μέλλον της Ευρώπης βέβαια, ας μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833)

γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελληνικού διαφωτισμού.

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Μειώσεις μισθών στην «Αυγή» υπό την απειλή απολύσεων

MEDIA


Νέες οριζόντιες μειώσεις μισθών κατά 15% θέλει να επιβάλει στους εργαζόμενους της«Αυγής» η νέα διοίκηση, χωρίς ταυτόχρονα να τους ενημερώνει αν υπάρχει ή όχι νέο επιχειρηματικό σχέδιο, που θα εγγυάται την επιβίωση της ιστορικής εφημερίδας. Και, όμως, αυτή ήταν η υπόσχεση που είχε δώσει.
Στην πραγματικότητα, ο Σύριζα -ως ιδιοκτήτης- ακολουθεί τον δρόμο που ακολούθησε και για τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο»: Μειώσεις μισθών υπό την απειλή απολύσεων.
Οι εργαζόμενοι απορρίπτουν την επιλογή της διοίκησης, καθώς δεν αποκλείουν μετά από λίγους μήνες να επιχειρηθεί και νέα περικοπή στους μισθούς τους. Και όλα αυτά ενώ σε πολλούς οφείλονται μισθοί πολλών μηνών. Τώρα ζητούν συνάντηση με την ηγεσία του κόμματος.
_______________
Από aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου